Never go back to an old love again no matter how strong it is. It's like reading a book over and over when you already know how it ends.

anonym om Fredaaaag:
länka senaste oth!! :)

Svar: Okej, nu är det såhär bitches, den sidan jag länkade ifrån  verkar inte funka på era datorer men funkar iallafall på min. Men eftersom jag är snäll idag så tänkte jag faktiskt länka en sida till. Och så måste jag även tillägga en sak, ni kan faktiskt leta upp dom själva, det är bara att söka på watch oth, eller fan vet jag sök på vad ni vill!! Men iallafall, här är en annan sida om man kan ladda ner avsnitten, och hittills så har det bara kommit ut 2 stycken avsnitt!
http://www.tvduck.com/One-Tree-Hill.html, för att ladda ner trycker ni på avsnittet som ni vill ladda ner och sen på någon utav dom röda ikonerna som kommer upp under download. :) kramizzzaaarrrr!!!

För er som undrar så sov jag en stund när jag kom hem sen när jag vaknade igen så var det dags att äta lite tacos, förjävla gott alltså. Nu ska jag iallafall ta det lugnt och bara äta upp mitt godis som jag och Emma kirra idag under lunchen. Imorgon ska jag vara med Lissie, vet inte riktigt vad vi ska göra men något hittar vi säkert på.


Kommentarer

Design by: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0